Sponsoring

WiBen Service Koeriersdienst vindt het ook belangrijk dat de jeugd aan het sporten gaat en blijft. Hiervoor wordt er gesponsord bij de Voetbalvereniging VV Vosseveld en de Korfbalvereniging KV Wiko. Door de sponsoring hopen we een bijdrage te leveren om het voor de jeugd mogelijk te maken om te sporten.

Verder nemen wij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en donoren jaarlijks ook aan diverse goede doelen zoals; het KWF, het ALS en Ventoux3.org.

WiBen Service Koeriersdienst heeft een zwak voor dit doel, Ventoux3.org. Vooral het laatste doel werkt nauw samen met de stichting Hersentumorenfonds. Iedere week sterven er 28 mensen ten gevolge van een hersentumor. Bij kinderen in de leeftijd tussen de 1 en 15 jaar, is dit doodsoorzaak nummer 1. Ventoux3 organiseert elk jaar in september een actie waarbij fietsers de Mont Ventoux beklimmen om zo geld in te zamel voor meer onderzoek naar Hersentumoren. Deze berg is van 3 kanten te bedwingen. De overlevingskansen bij Hersentumoren zijn NIHIL en er is nog veel onderzoek nodig om deze ziekte in de toekomst te kunnen behandelen en/of te genezen. Ondergetekende Probeert ook ieder jaar weer een mooi sponsorbedrag bij elkaar te krijgen om zo een sportieve maar vooral financiële bijdrage te leveren.


VV Vosseveld

shirtsponsor

KV Wiko

IMG_0323

KWF

IMG_1082

ALS

2011-05-08-stichting-als

Ventoux3

fullsizeoutput_5e0